Categories: Blog

by admin

Share

Alles wat we niet meer nodig hebben in ons huis geven wij weg of brengen we naar de kringloopwinkel. We komen er niet helemaal uit met het transport. Het woonhuis op Pian del Nasso moet zeker ‘opgefrist’ (lees: schoongemaakt, geverfd etc.) worden en het is niet handig als de verhuiswagen dan direct op de stoep staat met onze meubelen. We besluiten de verhuiswagen een maand na onze aankomst op 16 april naar Italië te laten rijden en zelf eerder met een kleine vrachtwagen met gereedschap, tuinmeubelen en eerste levensbehoeften als medicijnen, voeding, kleding etc. naar Italië te rijden. We gaan op (tuin-)meubelenjacht voor onze vakantiehuisjes met het ontwerp van ons logo en het personaliseren van de website van de vorige eigenaar.

Ondertussen bereiken ons de eerste geluiden over een zeker Corona-virus in China…

Onze agenda barst werkelijk uit zijn voegen met werk, afspraken met de verhuizer, de fiscalist, de accountant, met het restaurant voor ons feest, de website, de verbouwing op Pian de Nasso. Er moeten adreswijzigingen geregeld worden voor de leveranciers van ons huis, voor mijn bedrijf, voor de leveranciers van het pand in Utrecht, voor klanten die hun post op ons adres laten bezorgen…..

Leave A Comment