Categories: Blog

by admin

Share

Het is 10 oktober is het zover de ‘compromesso’ (de schriftelijk koopovereenkomst) is rond en door alle partijen ondertekend. De overdrachtsdatum moet plaatsvinden voor 31 maart 2020. Op 23 oktober staat ons huis in Baarn te koop. Binnen een week hebben wij drie biedingen boven de vraagprijs. Binnen twee weken is ons huis ‘zonder voorbehoud van financiering’ verkocht. Ondertussen renoveert Sander (naast zijn- meer dan – full time baan! ) nog ‘even’ een van onze vrijgekomen appartementen in ons huis in Utrecht (want per 1 november verhuurd), we hebben gesprekken met de accountant, met de fiscalist: Sander en ik willen allebei blijven werken voor onze werkgever dan wel klanten in Nederland, maar dan grotendeels op afstand, hoe kunnen we dat praktische en fiscaal juist invullen? We willen een afscheidsfeest organiseren, want we gaan wel weg en laten wel iets achter in de vorm van een heleboel lieve mensen en natuurlijk ons geliefde Baarn. We horen dat de toestand van Ton aan het verslechteren is en besluiten de overdrachtsdatum te vervroegen naar 15 januari, zodat de eigenaren van Pian del Nasso zo snel mogelijk ontlast worden van de zorg van het huis in Italië.

Laat een reactie achter