Categories: Blog

by admin

Share

Laat ik beginnen met te vermelden dat er bij mij als rasechte (geboren en getogen) en minnend Baarnaar geen haar op mijn hoofd was die ooit van plan was naar een andere plaats te verhuizen, laat staan naar het buitenland…..Totdat ik tien jaar geleden samen met mijn man Sander arriveer op Pian del Nasso in Piana Crixia in Italië voor een welverdiende vakantie en ik totaal en volkomen onverwachts verliefd werd op de prachtige vallei Pian del Nasso. De stilte, de rust, de waanzinnig mooie natuur, het voelt direct, zo ver van huis, als thuiskomen.

Sinds dat moment komen we ieder jaar een of twee keer naar Pian del Nasso om in ‘onze’ Mulino vakantie te vieren. Iedere keer ontdekken we weer nieuwe plekken, leuke eettentjes en nieuwe mensen en voelen ons er meer en meer thuis.

Laat een reactie achter